ERZİNCAN OTLUKBELİ İLÇE MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2019 MART AYI YÖGEP FAALİYETLERİ

2019 Mart Ayı YÖGEP Programı kapsamında okulumuzda konusu Kültür ve medeniyetimizde geçmişten günüzümüze öne çıkan eğitim bilim kuramlarımız ve bu kuramlarda yetişen insanların ortak özellikleri olan program üzerinde görüşmeler yapıldı.
2019 MART AYI YÖGEP FAALİYETLERİ

Milli Eğitim Müdürümüz Ersoy ŞENTÜRK, Şube Müdürümüz Cemil KORKMAZ ve Otlukbeli İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Dursun BALTA ,Yönetici Gelişim Programı Mart ayı faaliyetleri kapsamında,“Yıllarca öğrenci yetiştirmiş, eğitme adanmış bir hayat yaşayan eğitim yöneticilerimizin ve öğretmenlerimizin vefakarlık bağlamında ziyaret edilmesi, görüş ve önerilerinden, bilgi, birikim ve tecrübelerinden yararlanmak"maddesine istinaden, yıllarca İstanbul´da öğretmenlik, okul idareceliği ve Şube müdürlüğü görevlerinde bulunmuş olan ilçemiz halkından Sayın Mecit ALBAYRAK ile bir araya gelerek tecrübelerinden yararlanmış ve bilgi paylaşımında bulunmuşlardır.

 

 

29-03-2019

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Hükümet Konağı Kat 1 Otlukbeli/Erzincan - 0 446 361 21 87

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.